Skip to main content

Meie meeskonda kuuluvad spetsialistid, kes lahendavad erineva keerukusega probleeme, kasutades mittestandardseid lahendusi

Sergei

Sergei Pustovalov

Ettevõtte asutaja, Tegevjuht, WordPressi arendaja

Mul on üle kümne aasta kogemusi tehnikatööstuses, keskendudes kvaliteedi tagamisele ja WordPressi arendamisele. Olen töötanud selliste tuntud ettevõtetega nagu Linnworks ja Wallester, tagades nende tarkvaratoodete kõrgeima kvaliteedistandardi.

Minu kirg WordPressi vastu süttis üle 12 aasta tagasi ja sellest ajast alates olen pühendunud erakordsete veebilehtede loomisele erinevatele klientidele.

Vabal ajal olen innukas lumelauasõitja ja maailmarändur, kes otsib alati uusi seiklusi ja uurib maailma imesid.

Ervin

Ervin Erkmann Erki

Osanik, Veebidisainer

Graafilise disainiga tegelema ajendas mind kirg valdkonna vastu aastal 2004. Kümmekond aastat õppimist lihvis mu oskusi, kujundades minust hoolika disaineri, kes on tulvil uuenduslikke ideid.

Püüdlen alati tipptaseme poole ja jälgin uusimaid trende. Peale töö hindan ma tugevust ja headust – teiste aitamine rõõmustab mind ja tähendab enamat kui töö. Mõtisklemine elu küsimuste üle on olnud osa minu teekonnast ning viinud tähendusrikaste vastusteni. Mind juhib püüdlus ilu poole. Usun, et meie eesmärk on hinnata elu hiilgust kunsti ja sügavamõtteliste perspektiivide läbi. Minu kätes avaneb ilu, lisades sellele suursugusust nende jaoks, kes seda näevad.

Olles leidnud tähenduse, olen valmis aitama teistel avastada ja täiustada meid ümbritsevat ilu.