Skip to main content
Disain on teie brändi vaikne saadik

Tugeva brändi identiteedi kujundus on oluline, et teie ettevõte paistaks silma. Me aitame teil luua ühtse ja järjepideva esteetika kõigis kanalites, alates veebilehtedest ja SEO/SEM-kampaaniatest kuni trükiste, pakendite, meedia ja muu vajalikuni.

Teiega koostöös selgitame välja võtmeelemendid nagu värvid, kirjatüübid, mustrid, logod, pildid ja muud – kõik need on kohandatud vastavalt teie unikaalsele brändiloole. Tänu meie kogemustele ja teadmistele saame aidata tagada, et teie ettevõtte sõnumeid märgatakse ja mäletatakse.

Oma brändi kujunduse väljatöötamine
tüpograafia

Tüpograafia

Tüpograafia on oluline osa brändi visuaalsest identiteedist ning mängib olulist rolli brändi tuntuses ja edukuses. Hästi kujundatud ja järjepidev tüpograafiasüsteem aitab tarbijatel brändi kiiresti tuvastada isegi logo nägemata.

Tüpograafia aitab brändil konkurentide seast esile tulla. Ainulaadse kirjastiili kasutamine või olemasoleva stiili kohandamine aitavad silma paista.

värvid

Värvid

Erinevad värvid võivad esile kutsuda kindlaid emotsioone nii et brändi ja logo värvide strateegiline kasutamine võib tõeliselt mõjutada seda, kuidas teie sihtrühm tajub teie brändi või toodet.

Õigete värvide valimine on oluline selleks, et luua konkurentide seast äratuntav ja meeldejääv kaubamärk ning anda edasi oma isikupära ja väärtusi.

kujundid

Kujundid

Kujunditel on oluline roll ettevõtte kuvandi arendamisel, sest need võivad edastada tähendust ja emotsioone ilma sõnadeta.

Kujundite järjepidev kasutamine kõigis turundusmaterjalides (pakendid, sotsiaalmeedia jm) aitab tugevdada brändi identiteeti ning konkurentidest eristuda.

Oma brändi kuvandi kujundamine
logo

Logo

Logo on ettevõtte identiteedi üks olulisemaid elemente. Usaldusväärne ja meeldejääv logo aitab brändi ära tunda, annab edasi selle omapära ja loob usaldust.

Hästi kujundatud logo on oluline tugeva ja äratuntava kaubamärgi loomiseks.

tootepakend

Tootepakend

Ärge kunagi alahinnake hea pakendi disaini tähtsust. Hästi kujundatud pakend võib luua tootest ja brändist positiivse esmamulje ning ligi tõmmata rohkem kasutajaid, mis omakorda võib aidata suurendada kaubamärgi tuntust ilma täiendavate turunduskuludeta.

veebileht

Veebileht

Ilma veebileheta ei ole teie ettevõtet olemas.

Veebileht on hädavajalik brändi esindamiseks internetis. See on potentsiaalsetele klientidele platvormiks, mille kaudu nad saavad brändi poolt pakutavaid tooteid ja teenuseid tundma õppida ning ühendust võtma.

Hästi kujundatud veebileht loob usalduse brändi vastu.

visiitkaardid

Visiitkaardid

Visiitkaardid on lihtne, kuid võimas vahend eduka brändi edendamiseks.

Hästi kujundatud visiitkaart võib olla meeldejääv ja jätta potentsiaalsetele klientidele või partneritele püsiva mulje. See aitab kaubamärki ära tunda ning luua ärivõimalusi.

Projekti täpse maksumuse hinnangu saamiseks täitke palun allolev vorm.

Võtame teiega ühendust 24 tunni jooksul e-posti teel, et arutada üksikasju.