Skip to main content
VMD Projekt ettevõtte veebileht

VMD Projekt OÜ tegeleb ehitiste projekteerimisega, spetsialiseerudes nii avalike kui ka tootmishoonete projekteerimisele igas suuruses ja keerukuses. VMD Projekt juhib projekte koostöös arhitektide ja spetsialiseerunud projekteerijatega alates esmasest kontseptsioonist kuni lõplike töö etappideni.

Veebilehe eesmärk:

Esmaseks eesmärgiks on teavitada potentsiaalseid kliente ettevõtte teenustest, mis keskendub betoon- ja teraskonstruktsioonide projekteerimise pädevusele. Lisaks on veebilehe eesmärgiks kaasata kliente, kes otsivad partnerit ehitusprojekteerimise valdkonnas. Ja eelkõige neid kliente, kes soovivad koostööd meeskonnaga, kes oskab 3D projekteerimist Reviti abil ja järgib kõiki ehitusinfo modelleerimise (BIM) nõudeid.

Sihtrühm:

Meie veebileht on suunatud ettevõtetele ja eraisikutele, kes otsivad partnerit ehitusdisaini valdkonnas. Arhitektid, projektijuhid ja spetsialistid, kes vajavad usaldusväärset partnerit projekteerimises, leiavad väärtusliku ülevaate VMD Projekt-i võimalustest.

Veebilehe peamised funktsioonid ja omadused:

  • Teenuse ülevaade: Põhjalik ülevaade VMD Projekt OÜ teenustest, mis rõhutab nende asjatundlikkust betoon- ja teraskonstruktsioonide projekteerimisel.
  • Projektide portfoolio: Valminud projektide tutvustus, mis toob esile ettevõtte oskuse juhtida erineva suuruse ja keerukusega ehitisi.
  • Taotluse esitamine: Võimalus hõlpsasti jätta projekti päringuid või taotlusi, mis tagab potentsiaalsetele klientidele sujuvama suhtlemise VMD Projekt-iga.

Veebileht on saadaval kolmes keeles: Eesti, Inglise ja Vene keeles. See tagab mugavuse meie klientidele ja partneritele erinevatest riikidest ja keelegruppidest.

Veebilehe välimus ja kujundus:

VMD Projekt OÜ veebileht on moodsa, elegantse ja professionaalse kujundusega, mis peegeldab ettevõtte pühendumust uuendustesse ja tipptasemel ehitusse. Veebilehe mugav kasutajaliides tagab kerge navigatsiooni. Tänu sellele saavad veebilehe külastajad lihtsamini tutvuda ettevõte teenustega ja portfoolioga.

www.vmdprojekt.ee

vmdprojekt.ee

Mõju

Veebilehe üldise värviskeemi loonud atmosfääri iseloomustab rahu ja tasakaal. See juhib kergelt tähelepanu ja aitab kasutajal kiirelt lehel orienteeruda, just nagu juhataks neid mööda tuttavat ja turvalist rada.

Dark Gunmetal

#32373c

Black

#000000

Dove Gray

#abb8c3

Projekti täpse maksumuse hinnangu saamiseks täitke palun allolev vorm.

Võtame teiega 24 tunni jooksul e-posti teel ühendust, et arutada üksikasju.